Verkkosivujen suunnittelu

Suunnittele omat kotisivut, me toteutamme.

Kotisivut yritykselle

Kotisivun tärkeys

Yrityksen kotisivut ovat usein ensimmäinen kontakti mahdolliseen asiakkaaseen ja siten yksi tärkeimmistä investoinneista. Laadukkailla sekä selkeillä kotisivuilla varmistat, että asiakas kiinnostuu palveluistasi. Tämän vuoksi kotisivut täytyy optimoida niin, että asiakkaat löytävät haluamansa tiedon vaivattomasti.

Palveluihimme kuuluvat kotisivut, verkkokaupat kuten myös blogisivut esimerkiksi kotisivusi tueksi. Olipa tarkoituksesi hankkia uutta tai päivittää jo olemassa olevaa, me hoidamme!

Suunnittelu ja toteutus

Verkkosivut suunnitellaan aina asiakkaiden toiveiden pohjalta. Asiakkaalla olisi hyvä olla valmiina jokin idea siitä, millaiset sivut hän haluaa ja mitä niille halutaan sisällyttää. Designissa ja ulkoasussa otetaan huomioon yrityksen imago sekä toimiala.

Alkuun käymme yhdessä läpi, mitkä ovat tavoitteesi verkkosivujen suhteen. Onko tarkoituksena hankkia liidejä, lisätä suoraa myyntiä vai vaikkapa informoida? Kun olemme päättäneet tavoitteet verkkosivujen suhteen ja tutustuneet yritykseesi, pääsemme toteuttamaan omannäköiset sivut juuri sinun brändillesi.

Mikäli päivität jo olemassa olevia sivuja, käymme perusteellisesti läpi sivujen mahdolliset kompastuskivet. Tarjoamillamme ratkaisuilla pidämme myös vanhat sivusi kilpailukykyisinä nykypäivän markkinassa.

Toteutus sekä hinnoittelu tapahtuvat räätälöidysti tarpeidesi mukaan. Mikäli sinulla on valmiit liitetekstit sekä kuvat/videot, jotka haluat sisällyttää sivuillesi, työskentely on tehokkaampaa. Tämä puolestaan vaikuttaa suoraan hintaan. Verkkosivupaketteihin sisältyvät aina SEO eli hakukoneoptimointi sekä CRO eli konversio-optimointi.

SEO tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että yrityksesi verkkosivut pyritään nostamaan hakutulosten kärkipaikoille sisällyttämällä oikeat hakusanat verkkosivuillesi.

CRO puolestaan tarkoittaa prosessia, jonka avulla paikannetaan verkkosivuihin liittyviä ongelmakohtia, ratkaistaan käytettävyyteen liittyviä haasteita sekä kasvatetaan liikevaihtoa.

Ulkoistamalla verkkosivusuunnittelun ammattilaisille voit keskittyä liiketoiminnan harjoittamiseen ja varmistua siitä, että sivuistasi tulee selkeät, toimivat sekä turvalliset.

Valmiit verkkosivut siirtyvät aina asiakkaan omistukseen.

Verkkosivupaketit

Mistä verkkosivujen hinta koostuu?

Verkkosivujen hinta vaihtelee monista tekijöistä riippuen. Tärkeimmät vaikuttavat tekijät ovat:

  • Suunnittelu ja ulkoasu: Räätälöity suunnittelu maksaa enemmän kuin valmis malli.
  • Toiminnallisuus ja ominaisuudet: Verkkosivun lisäominaisuudet ja toiminnallisuus voivat kasvattaa kustannuksia. Esimerkkinä varauskalenteri.

  • Sivumäärä: Useampi sivu tarkoittaa enemmän työtunteja ja tämä heijastuu suoraan kustannuksiin.

  • Sisällöntuotanto: Tekstin ja kuvien tuottaminen voi lisätä kustannuksia.

  • Hakukoneoptimointi: Meillä hakukoneoptimointi sisältyy verkkosivupaketteihin.

  • Hosting ja Domain: Verkkosivun ylläpitokulut koostuvat muun muassa webhotellikuluista (hosting) sekä verkkotunnuksen (domain) vuosimaksusta.
  • Ylläpito ja päivitykset: Verkkosivun ohjelmistopäivitykset ja ylläpito voivat vaatia aikaa ja resursseja. Meiltä kätevästi myös ylläpito kiinteään kuukausihintaan!
  • Graafinen suunnittelu: Logon ja graafisten elementtien suunnittelu vaikuttaa kustannuksiin. 

    Verkkosivujen yhteydessä myös edullinen logosuunnittelu. Kysy tarjous!

Aloituspaketti 1-3 sivua
Hinta alk. 340€

Verkkosivupaketti, jonka avulla voit helposti liittyä digitaalisen kilpajuoksun aikakauteen. Erinomainen ratkaisu yrityksesi näkyvyyden lisäämiseksi.

Kasvupaketti 4-8 sivua
Hinta alk. 780€

Kohota verkkonäkyvyyttäsi seuraavalle tasolle kasvupakettimme avulla! Verkkosivumme, jotka koostuvat 4-8 sivusta, räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Olipa yrityksesi sitten vasta aloitteleva tai jo toimiva, peruspakettimme tarjoaa erinomaisen tavan parantaa yrityksesi näkyvyyttä ja laadukkuutta.

Premium-paketti +8 sivua
Hinta alk.1340€

Premium-verkkosivupaketillamme luot yrityksellesi parhaan mahdollisen vaikutelman! Laaja suunnittelu, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja tehokkaat ominaisuudet tekevät tästä paketista täydellisen ratkaisun yrityksille, jotka tavoittelevat vahvempaa verkkonäkyvyyttä. Olipa kyseessä tuotteiden myynti, palveluiden edistäminen tai yleisön sitouttaminen, premium-pakettimme sisältää kaiken menestyksen saavuttamiseksi. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopivat verkkosivut!

Verkkokauppa alk. 2490€

Räätälöity verkkokauppa yrityksellesi. Nopea, selkeä ja vaivaton verkkokauppa, joka varmistaa miellyttävän käyttökokemuksen.

Ylläpitopaketit

Kuinka hyödyt?

Valitettavan usein valmiit verkkosivut jäävät oman onnensa nojaan, kun ylläpitoon ei ole riittävästi resursseja. Säännöllisellä kehittämisellä kasvatat sivustosi liikennettä tasaisesti, pysyt ajan tasalla nykytilanteesta ja tuloksista, sekä parannat sivustosi näkyvyyttä jatkuvasti. Valitsemalla ylläpitopaketimme voit varmistua siitä, että sivusi toimivat moitteettomasti myös jatkossa.

Peruspaketti 99€/kk

Tee verkkosivujesi ylläpidosta helppoa ja luotettavaa valitsemalla Perus ylläpitopakettimme. Pidämme sivusi ajan tasalla ja toimivina, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Laajennettu paketti 149€/kk

Laajennetulla ylläpitopaketillamme kasvatat sivustosi liikennettä tasaisesti. Tämä paketti sisältää pienet muutostyöt, kuten kuvien päivitykset, ulkoasun muutokset ja tekstimuutokset. Erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat pitää sivustonsa visuaalisen ilmeen ajan tasalla.

Premium-paketti 199€/kk

Pidä verkkosivusi sujuvasti toiminnassa meidän Premium-ylläpitopakettimme avulla! Asiantunteva tiimimme hoitaa kaikki tekniset yksityiskohdat, kuten päivitykset, varmuuskopioinnit, tietoturvan ja suorituskyvyn optimoinnin. Valitsemalla tämän paketin voit olla varma siitä, että verkkosivusi ovat aina ajan tasalla, turvalliset ja optimoitu parhaan käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi. Älä anna teknisten ongelmien hidastaa sinua. Sijoita Premium-ylläpitopakettiimme ja keskity kasvattamaan liiketoimintaasi, kun me huolehdimme verkkosivustosi teknisistä tarpeista.

Ylimenevät tunnit +50€/h (+alv%) jokaiselta alkavalta tunnilta.

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa (alv 0%). Maksuaika ja lopullinen hinta vahvistetaan ilmaisen konsultoinnin jälkeen.