Logojen suunnittelu

Logojen suunnittelu vaivattomasti ja nopeasti – juuri sinun tarpeisiisi.

Logo on yrityksesi keulakuva, jolla parannat yrityksesi imagoa. Päivitä logosi moderniksi ja toimivaksi yksinkertaisesti meidän kauttamme!

Erotu eduksesi

Meiltä saat ammattitaitoisesti suunnitellut logot, ikonit sekä kuvakkeet sinun toiveesi huomioon ottaen.

Kaipaatko yrityksellesi erottuvan ja kiinnostusta herättävän keulakuvan? Logo on avainasemassa luodessasi mielikuvia yrityksestäsi ja sen tarjonnasta. Huolella suunniteltu logo erottaa sinut kilpailijoista, luo brändiäsi ja vahvistaa imagoasi.

Oletko päivittämässä logoasi vai kaipaatko kokonaan uutta? Mikäli logo on vahvasti sidottu yrityksesi toimialaan, joka on kuitenkin muuttumassa on logon uusiminen usein ajankohtaista. Uudelle yritykselle tai yritysoston yhteydessä logo suunnitellaan yleensä alusta asti.

Suunnittelu

Logojen suunnittelu aloitetaan keskustelemalla asiakkaan kanssa hänen toiveistaan ja tarpeistaan. Suunnittelu on tehokkainta mikäli sinulla on visio logon värimaailmasta, tyylistä sekä mahdollisesta kuvituksesta.

Logo edustaa sinun brändiäsi, joten mieti mitä haluat sillä viestiä. Mikä on yrityksesi henki ja mitä haluat sen kertovan asiakkaille? On tärkeää ottaa huomioon, että saman alan toimijoilta ei löydy vastaavaa logoa. Otamme myös huomioon verkkosivujesi yhteensopivuuden suunnittelussa.

Logotyypit

Kolme päätyyppiä ovat tekstilogo, kuvalogo ja yhdistelmälogo, joka sisältää sekä kuvan että tekstin.

Tekstilogo on logotyyppi, jossa käytetään yrityksen nimeä logona. Tekstilogo on yleensä yksinkertainen ja helppolukuinen, vaikka se ei olisikaan ennestään tuttu. Tekstilogosta saadaan omannäköinen valitsemalla juuri sinun yrityksellesi sopiva fonttityyppi sekä värimaailma. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Coca-Cola.

logojen suunnittelu

Kuvalogon on tarkoitus olla yksinkertainen sekä helposti tunnistettava. Kuvalogon tulisi kertoa joko yrityksesi toimiala tai nimi sekä luoda siitä tietty mielikuva. Mikäli asiakas ei ennestään tunnista logoa on hänen vaikea liittää se tiettyyn yritykseen tai toimialaan. Tästä syystä kuvalogot toimivat parhaiten yrityksille joilla on ennestään tunnettavuutta.

Logosuunnittelu

Yhdistelmälogolla saat eniten käyttömahdollisuuksia. Tämän logotyypin tarkoituksena on sisältää yritykseesi tai brändiisi liitettävä kuva sekä yrityksesi nimi tai tunnuslause. Oikein toteutettuna sekä tekstiä että kuvaa voidaan käyttää joko yksin tai yhdessä ja säilyttää tunnistettavuus.

Logo

Logon päivittäminen

Onko sinulla vanha logo, joka voisi olla potentiaalinen mutta tarvitsisi päivitystä pysyäkseen kilpailussa mukana? Päivittäminen on tarpeen, jos logo on vanhanaikainen eikä vastaa nykypäivän standardeja.

Vanhaa logoa päivittäessä voidaan käyttää erilaisia fontteja ja muuttaa värimaailmaa uuden ilmeen saavuttamiseksi. Yksinkertaistaminen ja tarpeettomien elementtien poistaminen auttavat luomaan selkeän ja tunnistettavan logon. Esimerkkinä varjostukset ja 3D-efektit.

Meidän suunnittelemalla logolla varmistat, että tunnistettavuus ja yrityksesi ilme säilyvät päivityksestä huolimatta. Mikäli logo ei ole vakiintunut tai se ei vastaa yrityksen nykyisiä arvoja ja identiteettiä, voi olla järkevää luoda se kokonaan uudelleen.

Logojen suunnittelu hinta alk. 150€

Tarjoamme logot, ikonit ja kuvakkeet mainoksiin, verkkosivuille, painatukseen ja sosiaalisen median kanaville – kaikki yhdestä paikasta.

Varaa maksuton kartoitus!