Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on erittäin tehokas tapa lisätä yrityksesi myyntiä ja tunnettavuutta hyödyntämällä sosiaalisen median alustoja, sähköpostia sekä Googlea. Tämä markkinointimuoto on vielä monille tuntematonta, vaikka se on erinomainen tapa tavoittaa kohderyhmä niin ajallisesti kuin taloudellisesti.

Sosiaalinen media tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa laajaa yleisöä ja luoda vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Alustat kuten Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn ja TikTok mahdollistavat kohdennetun mainonnan, sisällöntuotannon ja yhteisön rakentamisen.

Onko yritykselläsi tarve parantaa näkyvyyttä kustannustehokkaasti?

Youtube-mainonta

Youtube

YouTube tarjoaa tehokkaan tavan tavoittaa kohdeyleisö visuaalisesti. Erilaiset mainosmuodot, kuten TrueView ja preroll-mainokset, mahdollistavat tarkan kohdentamisen. YouTube-mainonta on tehokas tapa brändin rakentamiseen ja sitouttamiseen.

Facebook mainonta

Facebook

Facebook-mainonta tavoittaa laajan kohdeyleisön, sillä alustalla on noin 2,9 miljardia kuukausittaista käyttäjää. Mainosmuotojen monipuolisuus ja kohdennusmahdollisuudet tekevät siitä tehokkaan välineen brändin näkyvyyden lisäämiseen ja sitoutumisen edistämiseen.

instagram markkinointi

Instagram

Instagram tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa laajasti niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaatkin. Yritysprofiilin ominaisuudet tehostavat vuorovaikutusta ja vahvistavat brändin näkyvyyttä.

Google mainonta

Google

Google-markkinointi on tehokas tapa hankkia yritykselle näkyvyyttä verkossa. Se mahdollistaa monipuolisia työkaluja yrityksille, jotka haluavat kasvattaa näkyvyyttä ja saada enemmän liikettä verkkosivuilleen.

Pinterest markkinointi

Pinterest

Pinterest-mainontaa kannattaa harkita erityisesti visuaalisen alan, verkkokaupan, sisustus- ja lifestyle-yritysten markkinoinnissa. Pinterestin avulla voit tehokkaasti lisätä näkyvyyttä yrityksellesi.

tiktok markkinointi

TikTok

TikTok-markkinointi tarjoaa tehokkaan tavan tavoittaa yleisö visuaalisella ja dynaamisella sisällöllä. Jos kaipaat apua somemainonnan strategiassa tai erityisesti TikTok-markkinoinnissa, ole yhteydessä meihin.

Sähköpostimarkkinointi on tehokas ja helppo tapa tehostaa myyntiäsi ja markkinointiasi niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaidenkin keskuudessa, kustannustehokkaasti. Luomme laadukkaita sähköpostimainoksia, jotka erottuvat roskapostista ja huijausviesteistä. Tarjoamme huolella laadittuja tekstejä ja laadukkaita kuvia, jotta sähköpostimme ovat miellyttäviä avata ja lukea.

Google Ads -mainokset varmistavat merkittävän näkyvyyden verkossa, houkutellen runsaasti kävijöitä verkkosivuillesi. Google Ads -mainonta takaa nopeita tuloksia kohdistamalla mainokset niihin hakusanoihin, joita potentiaaliset asiakkaat käyttävät etsiessään tuotteitasi tai palveluitasi. Luomme houkuttelevat hakukonemainostekstit sekä laadukkaat bannerikuvat Google Ads -kampanjoihisi.

Miksi digitaalinen markkinointi on tärkeää?

Digitaalisen markkinoinnin tavoitteena on lisätä bränditietoisuutta, tuottaa viittauksia ja viime kädessä kasvattaa yritysten myyntiä ja tuloja.

Ammattimaisesti suunnitellulla ja toteutetulla digimarkkinoinnilla tavoitat uusia asiakkaita kuten myös luot jo ennestään tuttuihin asiakkaisiin paremman sidoksen. 

Digimarkkinoinnin vahvuuksia on ehdottomasti sen helppo kohdennettavuus. Haluttu kohderyhmä pystytään valitsemaan niin iän, sukupuolen kuin kiinnostuksen kohteiden perusteella. 

Digimarkkinoinnilla lisäät myös brändisi luotettavuutta. Mikäli kuluttaja pystyy tunnistamaan brändisi hän kokee sen myös luotettavammaksi, tämä taas vaikuttaa suoraan kuluttajien ostopäätöksiin.

Toimintamallimme

Digimarkkinointi alkaa optimoimalla yrityksesi verkkosivut. Verkkosivut tulee optimoida niin, että kävijän vierailu sivulla johtaa mahdollisiin konversioihin, ja sivuille pyritään saamaan mahdollisimman paljon näkyvyyttä hakukoneissa.

Kartoitamme asiakkaan kanssa yhdessä mainostettavan tuotteen tai palvelun tarpeet ja tavoitteet, minkä jälkeen voimme suunnitella tehokkaan mainonnan strategian yrityksellesi. Mainoskampanja ja käytettävät alustat suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Seuraavaksi keskitymme mainosten luomiseen ja julkaisuun eri sosiaalisen median alustoille, joissa suurin kohdentaminen tapahtuu. Hyödynnämme parhaita työkaluja yrityksesi näkyvyyden parantamiseksi suosituimmissa some-kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa, Pinterestissä ja YouTubessa.

Kun mainoskampanja on käynnissä, jatkamme tulosten ja sivustoliikenteen säännöllistä analysointia.

Markkinointi hinnasto

Markkinointipaketti
Alk. 250 €/kk

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity mainospaketti. Valitse haluamasi mainosalustat ja me toteutamme loput.

Tarvitsetko tiettyä mainosalustaa liiketoimintasi kasvattamiseksi?

Google Ads -mainokset ja muiden alustojen mainokset voidaan myös hoitaa erillisinä, jotta voimme tarjota sinulle räätälöidyn mainosstrategian. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tarjouksen saamiseksi tästä palvelusta.

Mainonnan budjetointi

Asiakas määrittelee mainontaan käytettävän budjetin, ja me tarjoamme kattavaa tilastotietoa sekä syvällistä tietoa budjetin käytöstä mainonnan näkökulmasta.

Markkinointipaketti
Alk. 250 €/kk

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity mainospaketti. Valitse haluamasi mainosalustat ja me toteutamme loput.

  • 1 alusta 250€/kk.
  • 2 alustaa 500€/kk.
  • 3 alustaa 750€/kk.

Hinnat sisältävät yhden mainoksen jokaiselle valitulle alustalle kuukausittain.

Lisämainokset suoritetaan tuntiperusteisesti 50€/h.

Tarvitsetko tiettyä mainosalustaa liiketoimintasi kasvattamiseksi?

Google Ads -mainokset ja muiden alustojen mainokset voidaan myös hoitaa erillisinä, jotta voimme tarjota sinulle räätälöidyn mainosstrategian. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tarjouksen saamiseksi tästä palvelusta.

Mainonnan budjetointi

Asiakas määrittelee mainontaan käytettävän budjetin, ja me tarjoamme kattavaa tilastotietoa sekä syvällistä tietoa budjetin käytöstä mainonnan näkökulmasta.

Peruspaketti
Alk. 690 €/kk

Kattava automatisoitu digitaalisen markkinoinnin paketti, joka parantaa yrityksesi näkyvyyttä. Sisältää suunnittelun, markkinoinnin toteutuksen sekä kuukausittaisen analytiikan.

Kattava paketti
Alk. 990 €/kk

Edistynyt digimarkkinointi-pakettimme tarjoaa täysin uuden markkinointistrategian, joka luo yrityksellesi uuden markkinointi-ilmeen ja näkyvyyden. Kattavat palvelut tekevät markkinoinnista vaivatonta ja kustannustehokasta yrityksellesi.

Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa (alv 0%). Maksuaika ja lopullinen hinta vahvistetaan ilmaisen konsultoinnin jälkeen.